Publicat la: 01.10.2018. 18:21 / 593 views

PREŞEDINTELE CJ, ALĂTURI DE VÂRSTNICI. CADOURI, FELICITĂRI ŞI URĂRI DE BINE

Zi plină pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. Astăzi, de ziua persoanelor vârstnice,  a ţinut să îi felicite pe seniorii judeţului. Extrem de emoţionantă a fost întâlnirea cu Angelica Dragna, o buzoiancă de 105 ani.

batrana 1Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a ţinut ca astăzi, când se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, să îi felicite pe seniorii judeţului. Una dintre primele vizite a fost în localitatea Nişcov, unde a revăzut-o pe Angelica Dragna, o buzoiancă ce anul viitor în februarie va împlini 105 ani.

Chiar dacă ochii nu o prea mai ajută, şi nici nu mai aude foarte bine, tanti Angelica are o memorie foarte bună şi a ţinut să îi povestească preşedintelui Neagu cât de greu a trăit şi cum şi-a crescut copiii.

Centenara a mulţumit pentru darurile primite şi a întors, la rândul său, urările de bine.

Tot astăzi, preşedintele Petre Emanoil Neagu a mers în vizită la căminele de bătrâni de la Smeeni şi de la Pogoanele unde Consiliul Judeţean s-a preocupat de organizarea petrecerilor aniversare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!