Publicat la: 02.08.2018. 18:10 / 1.814 views

PREMIAT LA „SALOANELE MOLDOVEI”. ARTISTUL PLASTIC VALERIU ŞUŞNEA A PRIMIT PREMIUL UAPR

Prezent cu lucrarea „Vămile Văzduhului” la evenimentul expoziţional „Saloanele Moldovei” de la Bacău, artistul plastic profesionist Valeriu Şunea a primit un premiu de mare importanţă. Colegii de breaslă i-au acordat artistului buzoian Premiul Uniunii Artiştilor Plastici din România pentru lucrarea „Vămile văzduhului”. La Saloanele Moldovei au fost expuse 400 de lucrări de pictură, sculptură, grafică, arte decorative şi fotografie semnate de artişti profesionişti din ţară şi din Republica Moldova.      

susneaÎncă un premiu important a fost adăugat în palmaresul artistului plastic profesionist Valeriu Şuşnea, preşedintele filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Palstici din România.

Premiul a fost acordat de un juriu format din artişti plastici de prim-rang din ţară, membri ai Uniunilor de creaţie din ţară şi din Republica Moldova.

Lucrarea premiată, denumită Vămile Văzduhului, face parte dintr-un ciclu care continuă preocupările artistului pentru această temă.

Artistul Valeriu Şuşnea dedică premiul obţinut la prestigiosul eveniment expoziţional băcăuan Buzăului, artiştilor plastici buzoieni dar şi apropiatei aniversări a 50 de ani de existenţă a filialei UAPR.

Pe 30 august, Valeriu Şuşnea va fi prezent la Chişinău unde se va desfăşura cel de-al doilea vernisaj al expoziţiei Saloanele Moldovei 2018, un eveniment cultural care uneşte cele două maluri ale Prutului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!