Publicat la: 06.11.2018. 19:28 / 690 views

PLANURI MARI PENTRU CASA DE CULTURĂ. ABIA ANUL VIITOR SE VOR FINALIZA INVESTIŢIILE

Casa de Cultură a Sindicatelor se află într-un amplu proces de renovare, iar în această perioadă găzduieşte chiar un festival de teatru. Omul de afaceri care a închiriat locaţia dă asigurări buzoienilor că până în luna august a anului 2019 va finaliza lucrările, astfel încât Buzăul să se poată mândri cu o locaţie pentru spectacole la cel mai înalt standard.

sala spectacoleDin luna august şi până acum, omul de afaceri care a închiriat Casa de Cultură a investit în renovare aproximativ 100 de mii de euro, însă lucrarea nu este gata. Abia anul viitor, după montarea sistemului de încălzire şi după schimbarea scaunelor în sala Vladimir Maximilian, se va putea spune că este gata.

Şi din punct de vedere a proiectelor manageriale, investitorul are planuri mari. Îşi doreşte să înfiinţeze cursuri pentru iubitorii de muzică, teatru sau balet.

Sala Vladimir Maximilian din cadrul Casei de Cultură are o capacitate de 550 de locuri şi se pretează la a găzdui spectacole de teatru, chiar de operă şi operetă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!