Publicat la: 12.08.2019. 19:02 / 581 views

PERICOL LA LOCUL DE JOACĂ. UN COPAC S-A PRĂBUŞIT DIN SENIN

Ieri, un copac aflat în incinta unui loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între blocurile turn, s-a prăbuşit din senin. A fost o adevărată minune că, la acea oră nu se afla nimeni la locul de joacă. O echipă a societăţii Urbis Serv a intervenit şi a redat copiilor locul de joacă în cea mai bună stare.

radacina copac  copac loc de joaca

Un copac s-a prăbuşit ieri peste un loc de joacă dintre blocurile turn de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Deşi nu dădea vreun semn de slăbiciune, copacul a căzut chiar în apropierea unei bănci şi a unui carusel.

Toaletările sau tăierile de copaci aflaţi pe teritoriul oraşului se fac doar la comanda Municipalităţii, în urma unor analize complexe, aprobate de Consiliul Local Municipal, de către echipe specializate de la Urbis Serv.

De data acesta nu s-a întâmplat niciun accident, dar se pot aparea oricând situaţii mult mai grave, dacă prin preajmă se află copii sau adulti.

Cetăţenii sunt rugaţi să sesizeze Primăria sau Poliţia Locală dacă observă astfel de copaci care pot costitui un pericol public.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!