Pas mare, către promovare. Gloria s-a impus, 1-0, cu Mioveni

Pas mare, către promovare. Gloria s-a impus, 1-0, cu Mioveni

Victorie extrem de importantă, pentru Gloria, echipă care a reușit să profite de pasul greșit făcut ieri, pe teren propriu, de Csikszereda.

În prima repriză, realizările au fost destul de puține în contul gazdelor. Încurajați de public, buzoienii au atacat, dar nu au pus în mare pericol poarta lui Croitoru. Mai mult, cea mai mare ocazie a aparținut oaspeților, la șutul lui Trașcu, expediat de la 20 de metri, în bară.

Din fericire, la numai trei minute de la reluare, Chică-Roșă a deblocat tabela, risipind o parte din presiunea de pe umerii colegilor săi. Akhmatov a pătruns pe stânga, a pasat la Benzar, acesta a șutat de două ori în blocaj, iar a doua oară mingea a ricoșat spre Chică-Roșă, care a îndeplinit o simplă formalitate din 5 metri.

După gol, Gloria a jucat inteligent, economicos, preferând să mențină posesia, fără să le ofere adversarilor oportunitatea contraatacului. Cristi Dumitru a avut golul doi în vârful bocancului, însă șutul său a șters bara din stânga lui Croitoru. Până la final, oaspeții n-au avut mari ocazii de gol, deși au încercat să forțeze egalarea.

Gloria Buzău: Greab – Pîrvulescu, Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu – D. Benzar (R. Crișan 69′), Prejmerean, Perianu (Akhmatov 46′) – Mih. Rădulescu (Mat. Tănasă 78′), Chică-Roșă (cpt.), Val. Dumitrache (Cr. Dumitru 42′)
Rezerve: Lăpădat – Ferraresso, Nadolu, Mihaiu, Sălceanu
Antrenor: Andrei Prepeliță

Grație victoriei de azi, Gloria se distanțează la cinci puncte de Csikszereda, singura echipă care mai pune în pericol promovarea directă a trupei din Crâng. Etapa viitoare, vineri, de la 17.00, buzoienii vor juca la Șelimbăr.

.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și