Publicat la: 24.08.2018. 18:18 / 867 views

OBIECTIV ÎNDRĂZNEŢ, PENTRU GLORIA. CONDUCEREA CLUBULUI IA ÎN CALCUL DOAR PROMOVAREA ÎN „B”

Odată repartizaţi în aşa zisa serie a Moldovei, conducătorii clubului din Crâng nu iau în calcul alt obiectiv decât promovarea. Accesul în divizia B pare şi mai uşor, acum, că buzoienii au evitat seria din care face parte Rapid Bucureşti. Primul meci al sezonului este programat mâine, la Râmnicu-Sărat, împotriva echipei din Târgu Secuiesc.

gloria conferintaSingurul obiectiv acceptat de conducerea Gloriei este promovarea în Liga a II-a. Este declaraţia directorului clubului, Ion Cazan. Auspiciile sunt din cele mai bune, mai ales în contextul în care buzoienii au fost repartizaţi în seria Moldovei, reuşind, astfel, să evite confruntarea cu Rapid Bucureşti.

Antrenorul buzoienilor este conştient că sarcina proaspăt trasată de conducere va reprezenta o provocare. George Timiş a declarat că va suporta consecinţele, în cazul ratării obiectivului. În opinia tehnicianului, promovarea în B este mai greu de realizat decât menţinerea, ulterioară, în liga secundă. Mai mult, Timiş nu a ascuns că şi-ar dori ca Gloria să facă pasul şi către Liga I, cât mai curând.

Parcursul Gloriei în seria din nordul ţării nu va fi unul uşor, mai ales prin prisma terenurilor grele, a deplasărilor lungi şi a fotbalului dus până la limita regulamentului, tipic nordului Moldovei.

Gloria va debuta în liga a III-a, sâmbătă, de la 18, împotriva celor de la KSE TÎrgu-Secuiesc. Metalul Buzău, vecina de stadion, se va deplasa la Piatra Neamţ, pentru partida cu Ceahlăul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!