(VIDEO) Lansare de candidați… fără candidați. AUR Buzău: Muncaciu, la CJ, iar Năstăsoiu, la Palatul Comunal

(VIDEO) Lansare de candidați… fără candidați. AUR Buzău: Muncaciu, la CJ, iar Năstăsoiu, la Palatul Comunal

Astăzi, într-o conferință de presă organizată la sediul AUR Buzău, conducerea filialei a anunțat, oficial, numele candidaților la funcțiile de șef al C.J. Buzău și al Primăriei municipiului Buzău, cele mai importante funcții administrative din județ.

Anunțul a fost făcut… în absența candidaților, conferința de presă fiind susținută de coordonatorul județean al AUR Buzău, Valentin Roman, și de Cozmin Dinu, responsabil pe comunicare.

Deputatul Sorin-Titus Muncaciu, născut la Galați, este de profesie medic specialist ortopedie și traumatologie. Cei din conducerea județeană AUR consideră că deputatul Muncaciu nu poate fi numit „candidat de import”, chiar dacă nu este buzoian.

Pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău, Elena Năstăsoiu este candidatul desemnat de AUR, filiala Buzău.

Profesoara Năstăsoiu, care este și pe lista de candidați de la Europarlamentare, și-a lansat candidatura ieri, la Palatul Comunal, ieri, în Piața Dacia, însoțită de o echipă de campanie.

La Primăria Rm. Sărat, candidatul AUR la scrutinul din 9 iunie este inginerul horticultor Ciprian Barbu.

Cei din conducerea filialei județene AUR spun că listele pentru Consiliul Județean și Consiliul Local Buzău încă nu sunt definitivate, însă listele finale vor fi anunțate marți, cel târziu.

Un comentariu la: “(VIDEO) Lansare de candidați… fără candidați. AUR Buzău: Muncaciu, la CJ, iar Năstăsoiu, la Palatul Comunal

  1. De când este Barbu Ciprian, inginer? Ar fi o mare surpriză să aibă și liceul!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și