Mulțumiri tuturor împătimiților de box. Bogdan Dinu, mesaj pentru fani, la întoarcerea în țară

Mulțumiri tuturor împătimiților de box. Bogdan Dinu, mesaj pentru fani, la întoarcerea în țară

Imediat după ce a revenit în Buzău, Bogdan Dinu a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au uitat la meciul său, cu Daniel Dubois. Pugilistul buzoian regretă faptul că a pierdut confruntarea de sâmbătă, simțind că ar fi putut boxa mult mai bine.

Regrete după meciul cu Daniel Dubois. Bogdan Dinu încă derulează filmul confruntării cu pugilistul britanic, nereușind să-și explice de ce strategia adoptată sâmbătă a dat greș. Cum la categoria grea orice pumn contează, buzoianul regretă că i-a permis lui Dubois să se apropie și să-l lovească. Planul făcut de staff-ul său prevedea ca în primele patru reprize să-l hărțuiască pe englez, pugilist cunoscut pentru agresivitate și apetența pentru lupta de aproape.

Bogdan a ținut să le mulțumească încă o dată tuturor celor care au urmărit meciul, atât buzoieni cât și fani ai nobilei arte din toată țara. În acest sens, boxerul a postat și un mesaj pe contul său de facebook prin care își manifestă recunoștința și regretă că rezultatul nu a fost în favoarea lui.

Fair play, buzoianul recunoaște totuși la finele postării, că adversarul a fost mai bun sâmbătă seară.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și