Momente tensionate, la festivitatea de Ziua Poliției! Contre între primarul Toma și șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău

Momente tensionate, la festivitatea de Ziua Poliției! Contre între primarul Toma și șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău

Momente tensionate, astăzi, în Sala Mare a Consiliului Județean, la festivitatea organizată de IPJ Buzău pentru celebrarea Zilei Poliției Române. În centrul atenției a fost primarul Buzăului, Constantin Toma, care a profitat de acest prilej pentru a adresa acuze atât la adresa conducerii  IPJ Buzău, dar și a Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pentru că dau curs prea ușor unor plângeri penale anonime în care edilul este acuzat de corupție.

Festivitatea organizată astăzi de IPJ Buzău, pentru celebrarea Zilei Poliției Române, a fost marcată de un moment tensionat. În centrul atenției a fost primarul Constantin Toma, cel care, în momentul în care a luat cuvântul, a început să aducă acuze atât la adresa conducerii  IPJ Buzău, dar și a Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Edilul le reproșează polițiștilor și procurorilor că dau curs prea unor plângeri penale anonime în este acuzat de corupție.

În fața a sute de polițiști și a numeroșilor jurnaliști prezenți în sală, edilul de Buzău a continuat  tirada exclusiv la adresa prim-procuroarei Parchetului de pe lângă Tribunaul Buzău, Corina Tudorache-Stroe.

Discursul primarului Constantin Toma a fost întrerupt, la un moment dat, de către comisarul șef Laurențiu Pantazi, șeful Poliției buzoiene, cel care a încercat să calmeze spriritele.  

În replică, Corina Tudorache-Stroe, prim-procuroarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, a ținut să îi spună primarului Toma că nu a făcut altceva decât să respecte procedurile legale care se aplică în astfel de cazuri.

De menționat că în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău au fost prezenți aproximativ 300 de polițiști, care au aplaudat în mod egal, ca intensitate, ambele intervenții.  

2 Comentarii la: “Momente tensionate, la festivitatea de Ziua Poliției! Contre între primarul Toma și șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău

  1. Toma se crede stăpân pe toate moșiile din lume…bravo procurorilor necorupti. La pușcărie cu hoții…nu doar cei de găini

  2. Felicitări D-nei Procuror Corina aplicați LEGEA ca procurorii DNA sunt cu ochii pe Dvs.si e păcat să vă pierdeți funcția pentru nimicuri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și