MIZERIE DE NEDESCRIS ÎN PARCUL CRÂNG. NIMENI NU IA NICIO MĂSURĂ

MIZERIE DE NEDESCRIS ÎN PARCUL CRÂNG. NIMENI NU IA NICIO MĂSURĂ

“Pe afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”, spune o vorbă din popor care se potriveşte perfect pentru zona parcului Crâng cuprinsă între Spitalul Judeţean şi poarta de intrare în parc. Dincolo de gardul frumos vopsit este o mizerie cruntă, de la pahare de plastic şi alte ambalaje, până la încălțăminte. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că zona este chiar în apropierea Direcţiei Silvice, cea care ar trebui să se preocupe de curăţenia din pădure. Buzoienii spun că aici sunt vinovate şi autorităţile care nu montează coșuri de gunoi, dar mai ales oamenii care aruncă gunoaie.

gard crang 2 gard crang 4

Cine are curajul să îşi arunce un ochi dincolo de gardul Crângului în zona cuprinsă între Spitalul Judeţean şi poarta de intrare în parc poate constata că ceea ce ar trebui să fie gura de oxigen a oraşului, este, de fapt, groapa de gunoi. Cutii de suc, pahare de plastic, pungi, sticle, resturi de alimente şi chiar animale noarte zac aruncate la întâmplare printre copaci.

Buzoienii sunt de-a dreptul scârbiţi de ceea ce observă printre gratiile gardului şi dau vina atât pe autorităţi că nu igienizează zona, dar şi pe cei certaţi cu bunul simţ care aruncă mizeria prin gard.

Zona despre care facem vorbire se află în administrarea Direcţiei Sivice, care, culmea, este în imediata apropiere. Reporterul Campus TV a încercat să obţină un punct de vedere şi de la conducerea instituţiei, însă directorul nu a fost de găsit. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și