Ministrul Familiei, vizită de 3 zile în Buzău. Natalia Intotero, tur de forță prin centrele sociale din județ

Ministrul Familiei, vizită de 3 zile în Buzău. Natalia Intotero, tur de forță prin centrele sociale din județ

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, se află, în acest weekend, într-o vizită în județul Buzău. A fost un adevărat tur de forță prin centrele sociale din județ. 

Vizita Nataliei Intotero în Buzău a debutat joi, prima oprire fiind chiar studioul Campus TV. Invitată la emisiunea „D’Ale buzoianului”, ministrul Familiei a mărturisit că a decis să vină în vizită la Buzău în urma invitației șefilor din administrația locală buzoiană, dar și a parlamentarilor PSD Buzău.

Astăzi, după ce în prima parte a zilei a vizitat mai multe centre sociale ale DGASPC Buzău din zona Rm. Sărat, după orele prânzului, ministrul Natalia Intotero a dorit să vadă la fața locului condiţiile în care dorm și îşi desfăşoară activităţile zilnice tinerii instituţionalizaţi în două apartamente amenajate în cartierul buzoian Broşteni.

Natalia Intotero a vorbit minute în șir cu tinerii instituționalizați și le-a ascultat păsurile. Deloc reținuți, adolescenții i-au adus la cunoștință reprezentantului Guvernului cele mai importante probleme pe care aceștia le întâmpină. Mai multă socializare, mâncare mai bună și telefonul mobil mai mult timp la dispoziție pe timpul zilei: sunt doar câteva dintre nemulțumirile tinerilor instituționalizați.

Ministrul Familiei a declarat că face aceste vizite în teritoriu pentru a purta discuţii cu beneficiarii şi cu angajaţii, şi pentru a vedea „realitatea din teren”.

Vizita ministrului Familiei la Buzău se va încheia mâine, cu un program de lucru la Centrul Rezidenţial pentru copii „Sfânta Maria” Berca, un aşezământ sub administrarea Asociaţiei Ortodoxe „Filantropia”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și