Meci de gală, mâine, la Sala Sporturilor. La Buzău vine supercampioana Dinamo București

Meci de gală, mâine, la Sala Sporturilor. La Buzău vine supercampioana Dinamo București

Meci cu un afiș atrăgător, mâine, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi. “Lupii” de la HC vor primi pe Dinamo București, echipă care face un sezon extraordinar, atât în campionat cât și în cupele europene.

Buzoienii sunt deciși să le facă viață grea “buldogilor”, cu toate că, realist vorbind, șansele gazdelor sunt destul de mici, având în vedere adversarul. Dinamo face un sezon impecabil în Liga Zimbrilor, cu 21 de vctorii din tot atâtea posibile.

Programul celor de la HC este unul infernal în această săptămână, cel mai important meci fiind programat tocmai marți, în Cupă, cu CSM București. În prealabil însă, după meciul de mâine, buzoienii vor pleca tocmai la Sighișoara, pentru un alt meci din campionat.  Plecând de la această premisă, Gabriel Armanu ar putea menaja câțiva jucători chiar în partida de mâine, oferindu-le, în funcție de scor, minute și sportivilor care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Meciul de mâine este progrmat de la 18.30. Biletele costă 15 lei și pot fi achiziționate de la chioscurile din imediata vecinătate a sălii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și