Liceenii de la „Heart of RoBots” au nevoie de sprijin! Hasdeienii caută fonduri pentru a putea participa la o competiție în Statele Unite

Liceenii de la „Heart of RoBots” au nevoie de sprijin! Hasdeienii caută fonduri pentru a putea participa la o competiție în Statele Unite

O nouă performanță de excepție pentru echipa de robotică „Heart of RoBots”, de la Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, mentorată de profesorii Nicolae Olăroiu și Virginia Mîndruță-Tănăsescu.

După ce a câștigat locul III la Campionatul Național de Robotică FIRST Tech Challenge, organizat la Iasi, echipa de la Colegiul Hasdeu a fost acceptată la competiția de robotică „Chicago Robotics Invitational”, din orașul Chicago, Statele Unite.

Din păcate, tinerii pasionați de știință și inovare nu dispun de fondurile necesare pentru a lua parte la competiția internațională, programată în a doua jumătate a lunii iulie.

Andrei Luca Mănăilă, liderul echipei „Heart of RoBots”, spune că prezența la această competiție necesită o cheltuială uriașă, fiind vorba despre transport, cazare și masă. Deoarece este nevoie de o sumă de cel puțin 40.000 de dolari, membrii echipei fac apel la administrația locală dar și la sponsori privați, pentru a-i ajuta să strângă fondurile care să le permită prezența la competiția de pe continentul american. 

Cei care vor să doneze orice sumă de bani, pot lua legătura cu membrii echipei, mergând la sediul Colegiului Național „B.P. Hasdeu” Buzău, de pe B-dul Gării, sau accesând chatul paginii de Facebook „Heart of RoBots”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și