Publicat la: 27.11.2018. 19:24 / 763 views

LECŢIE DE PATRIOTISM LA CERNĂTEŞTI. S-AU MARCAT CENTENARUL ŞI 180 DE ANI DE ŞCOALĂ

O adevărată lecţie de istorie şi patriotism au oferit astăzi copiii şi dascălii comunităţii din Cernăteşti. Oaspeţi aleşi au participat la festivitatea dedicată centenarului şi împlinirii a 180 de ani de la înfiinţarea şcolii din localitate. Dansurile, cântecele şi scenetele cu tema Unirii au făcut audienţa să aplaude la scenă deschisă.

cernatesti 1Au transmis astăzi emoţii pe care doar cei care cred cu adevărat le pot oferi. Este vorba despre elevii din Cernăteşti. De la mic până la mare, pregătiţi de dascăli inimoşi, cu susţinerea  conducerii Primăriei, copiii au cântat, au dansat şi au reprodus momente din manualele de istorie.

Spectacolul oferit, vocile copiilor, emoţiile lor au făcut ca sala de festivităţi din Cernăteşti să devină neîncăpătoare.

Întreaga comunitate a făcut eforturi ca evenimentul să devină un adevărat spectacol. În acest fel, au fost îmbinate armonios două momente extrem de importante pentru comunitatea locală şi nu numai.

Persoanlităţi locale, formate în şcoala de la Cernăteşti, au participat astăzi cu mândrie la eveniment.

Evenimentul de astăzi a fost organizat de elevi, împreună cu dascăli şi reprezentanţii Primăriei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!