“JOS GUVERNUL CÎȚU!” UN NOU PROTEST AL POLIȚIȘTILOR, ALĂTURI DE CARTEL

“JOS GUVERNUL CÎȚU!” UN NOU PROTEST AL POLIȚIȘTILOR, ALĂTURI DE CARTEL

Sindicaliștii din Poliția buzoiană au protestat din nou în fața Prefecturii. Astăzi, ei au pichetat sediul Casei Albe, alături de lideri și membri simpli ai Cartel Alfa. Manifestarea s-a desfășurat cu o participare redusă, în condiții de respectare a măsurilor anti-COVID.

protest 2 protest 3 

Aproape 30 de protestatari s-au adunat, astăzi, la prânz, în fața Prefecturii Buzău, pentru o manifetsare programată în colaborare cu sindicatul Cartel Alfa. În majoritate, participanții la protest au fost actuali sau foști polițiști, membri de sindicat.

Printre revendicări se numără creșterea salariilor, eliminarea discriminării la acordarea de sporuri pentru specialiștii din Poliție, actualizarea normei lunare de hrană, acordarea voucherelor de vacanță și modernizarea logisticii de intervenție.

Cartel Alfa este federația sub oblăduirea căreia se află și sindicatul polițiștilor. Liderii sindicali buzoieni le-au fost alături polițiștilor și la protestele organizate până acum în Capitală.

Pichetarea de astăzi a fost organizată cu respectarea condițiilor de protecție sanitară împotriva COVID, motiv pentru care, în fața Casei Albe, nu au fost prezenți mulți protestatari.

O delegație din partea sindicaliștilor a intrat la discuții cu responsabilii din Prefectură, care le-au precizat că vor transmite la Centru toate doleanțele lor. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și