Incendiu violent la Cândești. Două case și două mașini, mistuite de flăcări

Incendiu violent la Cândești. Două case și două mașini,  mistuite de flăcări

Un incendiu puternic a distrus, joi seară, două locuințe și două mașini, în localitatea Cândești. Flăcările s-au extins cu repeziciune, ajutate de vântul care sufla cu putere. O femeie a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Din fericire, oamenii au reușit să iasă la timp din locuințele cuprinse de flăcări.

Pompierii au fost alertați prin numărul de urgență 112 și au deplasat la fața locului 4 autospeciale de apă și spumă. Intervenția a fost una extrem de complicată, asta pentru că în zonă vântul bătea foarte tare și risca să extindă incendiul și la casele învecinate.

Unul dintre proprietarii caselor afectate era la magazin în momentul în care a fost sunat de vecini și anunțat că îi arde locuința.

Primii care au intervenit să stingă flăcările au fost vecinii, care au sărit cu găleți și furtunuri cu apă. Din păcate, flăcările s-au extins cu repeziciune, ajutate de rafalele puternice de vânt. În incendiu au ars și două autoturisme, care erau parcate în curtea uneia dintre locuințe.

O femeie a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Din fericire, oamenii au reușit să iasă la timp din locuințele cuprinse de flăcări.

Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului, incendiul ar fi pornit de la un coș de fum deteriorat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și