ÎNCĂ O AMÂNARE ÎN SCANDLUL ORIZONT. DISCUȚII APRINSE, ÎN MINIPARLAMENTUL LOCAL

ÎNCĂ O AMÂNARE ÎN SCANDLUL ORIZONT. DISCUȚII APRINSE, ÎN MINIPARLAMENTUL LOCAL

Un nou episod de discuții tensionate pe tema apartenenței mai multor terenuri din cartierul buzoian Orizont. În continuare, mai mulți proprietari de locuințe nu pot să își cumpere terenurile aferente, pentru că nici acum nu a fost lămurită situația suprafețelor respective. O comisie specială va fi formată la nivelul Primăriei, pentru a pune capăt acestui conflict juridic.

toma si apostu gagu

Recent, instanța de judecată a dat dreptate antreprenorului care s-a ocupat și se ocupă de ridicarea locuințelor din cartierul Orizont, în privința apartenenței terenurilor pe care au fost construite imobilele. Cu toate acestea, Primăria încă nu poate pune în aplicare o hotărâre în consecință, până când nu va primi un document din care să rezulte că municipalitatea este proprietar pe acele suprafețe, astfel încât deținătorii locuințelor să poată cumpăra și terenurile. În ședința de consiliu local de ieri, întreprinzătorul Ionel Gagu a propus formarea unei comisii mixte, prin care să se poată lămuri problema, chiar la fața locului.

Dezbaterea pe această temă a născut un nou schimb de replici între primarul Constantin Toma și fostul președinte al Tribunalului Buzău, avocatul Constantin Florescu.

Pe finalul dezbaterii, s-au consumat alte replici între edilul-șef Constantin Toma și consilierul local Constantin Florescu. În cele din urmă, primarul a propus amânarea proiectului, până când toate semnele de întrebare vor fi lămurite.

Astfel, la nivelul Primăriei, se va forma o comisie specială de evaluare în teren, pentru a pune la punct un plan prin care buzoienii care au achiziționat locuințe în cartierul Orizont, să devină proprietari și pe teren. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și