Publicat la: 20.05.2019. 18:21 / 1.907 views

ILIE STAN, NOUL ANTRENOR AL GLORIEI BUZĂU

Ilie Stan va conduce de pe banca tehnică pe Gloria Buzău, în aventura roș-albaștrilor din eșalonul secund. Fostul internațional român nu a semnat, deocamdată, contractul, dar este o chestiune de zile, pînă va fi prezentat, drept noul antrenor al grupării din Crîng.

ilie stan„Iliesta” este cel de-al treilea tehnician al tânărului club, după Vasile Tudose și George Timiș. Ultimul, cel care a condus Gloria către titlul de campioană a Ligii a III-a,  va rămîne șeful secției de fotbal.

Cel mai probabil, contractul dintre Ilie Stan și gruparea buzoiană va fi semnat săptămîna viitoare, moment în care fostul fotbalist al Gloriei și al Stelei va fi și prezentat ca antrenor. Actele nu au fost încă parafate, întrucît Stan nu se află în țară.

Ilie Stan și-a început cariera la Buzău, dar s-a consacrat ca echipier al Stelei, grupare pentru care a evoluat timp de nouă sezoane. În 1989, a fost component al trupei care juca finala Cupei Campionilor Europeni, contra celor de la AC Milan.

După 1990, a mai evoluat la Cercle Brugge și AEL Limassol. Ca antrenor, are în CV o promovare cu Gloria, în 2007, dar și stagii la echipe cu nume ale fotbalului românesc, precum Steaua, UTA, FC Vaslui, Farul sau FC Brașov. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!