,,ICOANA, FERESTRĂ SPRE SUFLET!”, EXPOZIȚIE A LICEENILOR DE LA ARTE. GARDUL LICEULUI, SPAȚIU EXPOZIȚIONAL ÎN PANDEMIE

,,ICOANA, FERESTRĂ SPRE SUFLET!”, EXPOZIȚIE A LICEENILOR DE LA ARTE. GARDUL LICEULUI, SPAȚIU EXPOZIȚIONAL ÎN PANDEMIE

Având în vedere noile reguli impuse de pandemie, elevii Liceului de Arte din Buzău au găsit o modalitate de a veni în fața publicului și și-au expus lucrările pe gardul unității. Și în această perioadă, tinerii și profesorii lor revin cu o nouă expoziție pentru toți buzoienii și oricine trece pe lângă Liceul de Arte se poate bucura de o expoziție de artă în aer liber, cu tematică de sezon.

icoane arte 2  icoane arte 1

De-a lungul timpului, elevii de la Liceul de Arte Margareta Sterian au găsit în buzoieni cel mai devotat public. În ultima perioadă, însă, regulile impuse de pandemie i-au determinat să caute soluții pentru a prezenta publicului lucrările lor. Așa au ajuns să expună pe gardul liceului ca toți trecătorii să le poată admira operele.

Icoane pe sticlă realizate de talentații elevi ai claselor a XI- a B și a X- a B  de la Arte, sub îndrumarea profesorilor lor, sunt expuse zilnic pe gardul unității de învățământ. Cei care le privesc ar trebui să știe că elevii le-au realizat sub îndrumare on-line iar rezultatele sunt remarcabile.

Prin expoziția ,,Icoana, ferestra spre suflet!’’, tinerii vor să transmită buzoienilor emoția și trăirile Sărbătorilor Pascale.

Icoanele pe sticlă rămân pe gardul Liceului de Arte din Buzău până joi, 29 aprilie. (Mirela Copariu)

[youtube]https://youtu.be/9GEWmlmdYsk[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și