GLORIA, PERFORMANŢĂ ÎN DIVIZIA A III-A. CELE MAI MULTE PUNCTE, CEL MAI BUN ATAC

GLORIA, PERFORMANŢĂ ÎN DIVIZIA A III-A. CELE MAI MULTE PUNCTE, CEL MAI BUN ATAC

Gloria Buzău a realizat una dintre cele mai bune performanţe ale Ligii a III-a de fotbal. Gruparea din Crâng este, alături de Rapid Bucureşti, singura neînvinsă, în competiţiile organizate de FRF. Mai mult, elevii lui George Timiş au înregistrat, la finele turului, cel mai mare punctaj şi cele mai multe goluri marcate, la nivelul diviziei C.

gloria radauti 2Obiectiv îndeplinit, cel puţin la finele turului de campionat. Elevii lui George Timiş au reuşit să încheie anul fără înfrîngere, singura echipă cu o performanţă similară fiind Rapid Bucureşti.

Mai mult, buzoienii au cel mai bun atac al ligii a III-a. Starea bună de spirit, la nivelul lotului, se datorează şi pasului greşit făcut de Oţelul, la Rîmnicu-Sărat.

Buzoienii vor să puncteze şi pe piaţa transferurilor, George Timiş anunţînd că vor fi întărite toate compartimentele. Șefii secţiei de fotbal au precizat, fără să dea nume, că vor fi înregimentaţi jucători de valoare, care să asigure concurenţa pe posturi.

Nu este exclus ca, după pauza de iarnă, mai mulţi componenţi din lotul actual să părăsescă gruparea roş-albastră. (Andrei Solomon)

clasament liga 3 seria 1

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și