Ghinion de neșansă. Avarie CAB sub asfaltul Urbis proaspăt turnat

Ghinion de neșansă. Avarie CAB sub asfaltul Urbis proaspăt turnat

Lucrările de reabilitare a străzii Stejarului au ajuns până aproape de capătul primului tronson, la intersecția cu Ciochinescu. Dar, sub asfaltul proaspăt turnat în parcarea din zonă, a plesnit o țeavă de la CAB. După rezolvarea avariei, drumarii vor trebui să toarne alt asfalt.

Drumarii de la Urbis Serv se bucurau că au reușit să ajungă cu asfaltarea străzii Stejarului la intersecția cu strada Ciochinescu. Reușiseră să asfalteze parcarea de reședință din zonă și mai aveau de așternut câțiva metri de asfalt pe carosabil când…Ghinion! De sub asfalt a început să țâșnească apă, care a tot curs până a format o baltă considerabilă.

Au fost chemați specialiștii de la Compania de Apă pentru că era clar că nu apăruse vreun gheizer natural de sub asfaltul încă fierbinte. Se pare că acea conductă s-a mai spart de câteva ori și a fost reparată. Problema este că, de data asta, pentru a ajunge la ea va trebui spart asfaltul proaspăt așternut. Și se pare că va trebui decopertată o zonă mai întinsă, pentru că apa s-a infiltrat pe dedesubt.

Oricum, drumarii vor trebui să aștepte până când avaria va fi rezolvată pentru a asfalta din nou. Întrebarea este: Cine va plăti pentru toată această lucrare în plus? Primăria? Urbisul? Compania de Apă? Sau Contribuabilul?!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și