Feriți de ger. Centrul pentru persoanele adulte fără adăpost, la capacitate maximă

Feriți de ger. Centrul pentru persoanele adulte fără adăpost, la capacitate maximă

În această săptămână, mai ales pe timpul nopții, termometrele au arătat valori cu mult sub 0 grade Celsius. Acesta este și motivul pentru care Centrul de zi și de noapte al Primăriei funcționează la capacitate maximă. Oamenii primesc mâncare și un loc de dormit, dar beneficiază și de asistență medicală.

În această perioadă, Centrul pentru persoanele adulte fără adăpost funcționează la capacitate maximă. Așa se întâmplă de fiacare dată, în lunile de iarnă, când, pe timpul nopții, temperaturile scad mult sub valoarea de 0 grade Celsius.  

Odată ajunşi la adăpost, oamenii fac un duş, li se dau haine curate, primesc de mâncare, de trei ori pe zi, şi un loc de dormit şi, mai ales, primesc îngrijiri medicale. Oamenii spun că sunt mulțumiți de condițiile oferite în acest centru.

Centrul pentru persoanele adulte fără adăpost, aflat în subordinea Primăriei Buzău, a fost înființat în urmă cu 10 ani. Deși, inițial, centrul viza exclusiv adăpostirea persoanelor fără adăpost din municipiul Buzău, de câțiva ani, sunt primiți și beneficiari din alte localități.

Conducerea Centrului de zi și de noapte pentru oamenii fără adăpost din municipiul Buzău dă asigurări că, în zilele geroase, vor fi primiți fără excepție toți cei care cer să fie găzduiți.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și