Exod, la Gloria Buzău. Pleacă șase jucătoare, vin alte șapte

Exod, la Gloria Buzău. Pleacă șase jucătoare, vin alte șapte

Echipa de fete a Gloriei Buzău va pierde șase jucătoare, în intersezon, însă, sub comanda lui Ovidiu Mihăilă vor veni alte șapte sportive.  Andela Janjusevic , Bobana Klikovac , Ana Maria Iuganu, Patricia Moraru,  Alina Iordache și Mădălina Pușcaș au semnat deja angajamente cu alte echipe.

Buzăul ar putea avea de suferit, la capitolul omogenitate, la începutul sezonului viitor. Sarcina lui Ovidiu Mihăilă, de a suda relațiile de joc ale echipei sale, va fi una destul de dificilă, în contextul în care șase jucătoare vor părăsi Gloria. Cele mai importante nume sunt Andela Janjusevic care va evolua la Siofok, Bobana Klikovac – Râmnicu Vâlcea și Ana Maria Iuganu care se va transfera la Gloria Bistrița. Vor pleca de asemenea veterana Alina Iordache, Patricia Moraru și Mădălina Pușcaș.

Gloria punctează totuși și la capitolul veniri, nu mai puțin de șapte jucătoare cu nume dându-și acordul de a evolua de la anul în tricoul roș-albastru. Doi portari excelenți ai Ligii Florilor vor concura pentru postul de titular, atât Marta Batinovic, de la Vâlcea,  cât și Ljubica Nenezic, de la Brăila urmând a apăra buturile buzoiene.

De la Gloria Bistrița vor veni două handbaliste importante, Natalia Vasileuskaya și extrema Andra Moroianu.

Tot la Buzău vor ajunge și colegele lui Nenezic, ex-brăilencele Bianca Tiron, Alina Czeczi și Mădălina Zamfirescu.

Rămâne de văzut cât de bine se vor integra cele șapte noi venite. Pe surse, conducătorii de la SCM ar negocia și cu alte nume mari din Liga Florilor. Negocieri s-au purtat inclusiv cu Dziyana Ilyna, dar sportiva din Belarus a optat pentru Podravka Koprivnica, echipă de Champions League.

Un comentariu la: “Exod, la Gloria Buzău. Pleacă șase jucătoare, vin alte șapte

  1. 6 jucatoare, asa cum e scris eronat oricum in articol, dintr-un lot de 22,23 inseamna exod? Sunt alte echipe de la care au plecat 12,13 jucatoare si au venit tot atatea.. Si ca idee, Iordache nu a semnat in alta parte ci se va retrage si va fi antrenorul cu portarii de la anul iar la capitolul plecari mai figureaza si Polocoser, Ujkic, Gavrila, Livrinkj si probabil si Ada Moldovan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și