EXCLUSIV. Rușinică, PSD! Bravos, PNL! Cine are cei mai mulți postaci de partid, la Buzău

EXCLUSIV. Rușinică, PSD! Bravos, PNL! Cine are cei mai mulți postaci de partid, la Buzău

Azi, în prima zi de campanie electorală, site-ul campusbuzau.ro vine cu un material legat de arhicunoscuta metodă a partidelor politice de a infiltra conturi false pe rețeaua facebook, o strategie despre care am mai vorbit azi-noapte, când am publicat un material introductiv la ceea ce urmează să citiți în rândurile de mai jos. Documentarea a fost una minuțioasă și am ales să realizăm o analiză scurtă a situației de la acest moment în privința partidelor politice de la Buzău.

În primul rând, suntem total indignați, chiar siderați de faptul că, după ce ani buni a deținut supremația la acest capitol, existând peste tot și în toate, cu tentaculele scribilor anonimi (mulți dintre ei promovând un limbaj suburban) pe toată suprafața virtuală, PSD pare că a lăsat-o mai moale. Nici activiștii reali, cu conturi adevărate, nu prea mai lasă comentarii pe unde și când ar trebui.

Deci… Rușinică, PSD Buzău! Păi, cum rămâne cu primul loc pe județ?

În schimb, ținem să felicităm PNL Buzău, pentru mobilizarea exemplară dovedită în mediul online, unde armata de postaci este pe cât de numeroasă, pe atât de puternică. Marea surpriză vine, însă, acum: pentru a respecta angajamentul ferm de a promova mai multe femei în politică, liberalii au ales o strategie de invidiat, aruncând pe piața online conturi false atribuite, în majoritate, reprezentantelor sexului frumos, de vârste tinere. Viitorul patriei, bineînțeles! Bravos, PNL! Respect!

Și pentru a exemplifica ceea ce am precizat mai sus, avem cele mai recente reacții ale armatei feminine din ograda virtuală a PNL Buzău, la postarea de pe facebook a conferinței de presă de marți seară, când Elena Năstăsoiu a apărut la sediul organizației municipale. Noi am numărat nu mai puțin de 21 de conturi false cu poze ale unor tinere, care au comentarii la materialul video respectiv.

Am făcut o selecție, nu înainte de a menționa că PNL a ales o strategie atât de proastă de a concepe aceste conturi, încât și un novice în utilizarea gadget-urilor își dă seama de falsitatea grosolană a acestor conturi. Multe dintre ele sunt create în aceeași zi, 23 ianuarie 2024, tinerele respective sunt mai toate ,,născute” în anul 2000, iar la majoritatea acestor conturi apar pe wall postări care, în mod normal, nu ar fi păstrate de nicio persoană cu o minimă rațiune sau cu bun simț. În schimb, profilurile cu pricina sunt pline de propagandă în favoarea PNL. În plus, așa cum am precizat și în materialul de ieri, aici e vorba despre furt de identitate, căci pozele sunt cu persoane reale, însă conturile sunt fake.

Să începem descrierea câtorva dintre ,,trollițele” liberale, așa cum au încercat strategii virtuali să le creioneze conturile false:

Monica Popescu, născută pe 25 octombrie 2000, a învățat la Colegiul Național B.P. Hasdeu, a studiat Drept/Științe Juridice și trăiește în Nehoiu. Contul a fost creat pe 17 ianuarie 2024. Opinează că ,,profesioniștii trebuie să aleagă dezvoltarea”, referindu-se, apoi, la înregimentarea profesoarei Elena Năstăsoiu în rândurile liberalilor.

Brutaru Elena e născută tot pe 25 octombrie 2000. Sursele noastre de la ,,Buletine” ne-au precizat că, deși am fi tentați să credem asta (având în vedere asemănarea incredibilă între cele două) Elena nu este sora geamănă a Monicăi, tânăra de mai sus. Totuși, cele două au câte ceva în comun. Brutaru, de fel din Gura Teghii, acum localnică în comuna Siriu, a învățat la Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga din Nehoiu. Contul a fost creat în data de 19 ianuarie 2024. Domnișoara dorește ,,profesioniști, nu fripturiști!”.

Născută pe 1 martie 1995 într-o zonă superbă de pe Valea Buzăului, Mirela Bita a învățat la Liceul Tehnologic din Pătârlagele, iar acum trăiește în comuna Siriu. Îi place să alterneze numeroasele postări liberale de pe wall cu poze explicite cu tentă sexuală, apoi restabilește echilbrul prin distribuiri de imagini religioase. Contul a fost creat pe 19 ianuarie 2024. O tânără polivalentă, care îndeamnă la unitate către secțiile de vot.

Ana Maria Ina, născută pe 20 ianuarie 1995, a studiat la Construcții și lucrează la Ministerul Apărării Naționale, a învățat la Liceul Tehnologic din Pătârlagele și trăiește în comuna Siriu. Contul este creat în data de 23 ianuarie 2024 (1). Crede că ,,de mult PNL nu a mai avut așa oameni de valoare.”

Chiar dacă a studiat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Valeria Toma, născută pe 18 iunie 2000, preferă să lucreze ,,La buzunarul lui iubi”. Liceul l-a urmat la Beceni, iar acum trăiește în comuna Chiojdu. Putem spune că Facultatea de Psihologie a ajutat-o enorm, de unde și îndemnul elevat pe care și-l exprimă public. Contul este creat în data de 23 ianuarie 2024 (2).

Născută în Buzău într-o zi ploioasă de toamnă a anului 2000, Alina Ionescu a absolvit Liceul Distractiv Beceni, acum fiind stabilită în comuna Chiojdu. Printre postările quality de la PNL, tânăra insistă să le arate vizitatorilor de pe pagina ei câteva postări cu poziții sexuale. Nu vă grăbiți să-i accesați contul! Nu ea este protagonista postărilor. Contul este creat în data de 23 ianuarie 2024 (3). Alina face o premoniție.

Lista scurtă se încheie cu Ina Cârjan, mai timidă de fel cu privire la studiile absolvite, însă spune despre ea că-i născută în prima zi a anului 2001 și trăiește în comuna Siriu. Contul este creat în data de 23 ianuarie 2024 (ați observat bine: patru conturi deschise în aceeași zi!). Pe Ina o cuprinde mândria, când vorbește despre PNL.

P.S.: Cât despre celelalt partide… mai au mult de lucrat, dacă vor să conteze la acest capitol.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și