ESTE MARE NEVOIE DE MEDICI. SE ORGANIZEAZĂ O NOUĂ RUNDĂ DE ANGAJĂRI

ESTE MARE NEVOIE DE MEDICI. SE ORGANIZEAZĂ O NOUĂ RUNDĂ DE ANGAJĂRI

Este mare nevoie de medici în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi, din acest motiv, conducerea unităţii medicale organizează o nouă rundă de angajări. Cei care vor fi încadraţi vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni.

spital judeteanCea mai mare unitate sanitară din judeţ a anunţat că a vacantat cinci posturi de medici, pe diferite specializări. Asta, după ce luna trecută, şase absolvenţi de medicină s-au arătat dispuşi să lucreze la Spitalul Judeţean, în urma unui alt concurs.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău oferă toate informațiile cu privire la concursul ce urmează a fi organizat. Astfel, înscrierile se fac la Spitalul Județean, iar candidații sunt așteptați să își depună dosarele.

Pentru a atrage medici la Spitalul Judeţean Buzău, Consiliul Judeţean oferă mai multe facilităţi. Medicii care vin din alte localităţi să profeseze la spitalul din Buzău beneficiază de decontarea cheltuielilor de chirie şi întreţinere în limita a 1.000 de lei.  Totodată, medicii care vor fi încadraţi la Spitalul Judeţean vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…

Cultura

‘’Măi române, românaș’’

26.11.21 19:45 Ultima modificare 26.11.21 19:10

‘’Ceata lui Ioniță’’ ne dăruiește un spectacol inedit de Ziua Națională! Diana Ioniță a pregătit alături de elevii ei o surpriză pentru a ne aduce…