Publicat la: 20.09.2017. 18:09 / 1.631 views

EMOŢII ÎN NUANŢE. EXPOZIŢIE DE PICTURĂ LA GALERIILE DE ARTĂ BUZĂU

Mâine, la Galeriile de Artă ale Consiliului Judeţean va fi vernisată expoziţia de pictură „Emoţii în nuanţe”. Autorul lucrărilor este Emil Ciubotaru, un talentat pictor buzoian, apreciat de iubitorii de artă din oraşul nostru. Expoziţia va fi deschisă până în data de 7 octombrie şi va putea fi vizitată gratuit, în spaţiul amenajat din bulevardul Bălcescu.

pictorMâine, 21 septembrie, la ora 17.30, în spaţiul expoziţional al Galeriilor de Artă Buzău, de pe bulevardul Bălcescu, va avea loc vernisajul unei expoziţii de pictură.

„Emoţii în nuanţe” este prima expoziţie personală la Buzău a artistului Emil Ciubotaru.

Prin titulatura expoziţiei, artistul Emil Ciubotaru a dorit să sugereze publicului că există emoţie în fiecare nuanţă din culorile care ne înconjoară.

Peisajul şi natura statică sunt temele predilecte ale autorului, transpuse pe pânză într-o manieră clasică, plină de lumină, culoare şi de adâncime.

Oarecum neobişnuit, dar ca un gest de recunoaştere a calităţii artei lui Emil Ciubotaru, curatorul expoziţiei „Emoţii în nuanţe” este însuşi artistul plastic profesionist Valeriu Şuşnea, preşedintele filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Iubitorii de artă buzoieni sunt invitaţi să participe la vernisajul expoziţiei „Emoţii în nuanţe” care va avea loc mâine, 21 septembrie, la ora 17.30, la Galeriile de Artă ale Centrului Judeţean de Cultură şi Artă din bulevardul Bălcescu.

Expoziţia va fi deschisă până pe data de 7 octombrie iar intrarea este liberă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!