Publicat la: 14.11.2018. 19:21 / 571 views

EDUCAŢIE RUTIERĂ PENTRU CEI MICI. ACTIVITATE PREVENTIVĂ A POLIŢIŞTILOR, LA ŞCOALA NR. 11

Încă o activitate preventivă din campania ”Zilele Siguranţei Rutiere”. De această dată, poliţiştii au mers la cea mai mare şcoală din judeţ, unde au stat de vorbă cu cei mai mici dintre elevi. Orele speciale de educaţie rutieră s-au ţinut la Școala nr. 11 din Buzău.

rutier 1Poliţişti de la Rutier şi de Compartimentul de Prevenire a Criminalităţii i-au provocat pe copii la o discuţie despre regulile elementare de circulaţie. Elevii au avut la îndemână şi cărţi de colorat, cu ajutorul cărora au putut învăţa şi cum să se comporte în trafic.

Activitatea “Dăm culoare orelor de educaţie rutieră” a făcut parte din campania “Zilele Siguranţei Rutiere”.

Încântaţi de vizita poliţiştilor, la finalul activităţii, în semn de mulţumire, copiii le-au cântat oaspeţilor în uniformă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!