Publicat la: 27.06.2014. 11:09 / 1.257 views

DNA CONTINUĂ ATACUL LA BOŞCODEALĂ. PRIMARULUI I SE PREGĂTESC ALTE DOUĂ DOSARE PENALE

6A

Nori negri pentru C-tin Boscodeală dinspre DNA. După ce primarul municipiului Buzău a fost deja trimis in judecată în dosarele Gloria Buzau si Orizont 1, procurorii DNA Ploiesti au declansat urmarirea penală în cel putin doua noi spete.

Daca in dosarul Orizont 1, primarul este acuzat ca a deposedat ilegal statiunea de cercetare si dezvoltare legumicola de 33 de hectare, in dosarul Orizont 2, e vorba de nu mai putin de 240 de hectare care de asemenea au apartinut statiunii.

7A

Într-un alt dosar, primarul si membrii Consiliului Local din perioada 2002-2006 sunt acuzati ca au subevaluat terenul de 33 de hectare luat de la Experimentala si care a facut apoi obiectul a trei asocieri in participatiune cu trei societati comerciale.

 

In ultimul rind, procurorii DNA considera o ilegalitate si faptul ca primarul a consimtit la incheierea contractului de asociere in participatiune a primariei cu firma de constructii, in 

7B

conditiile in care edilul a beneficiat de locuinta in cartierul rezidential construit pe acel loc.

In aceasta saptamina, primarul a avut termen marti la Tribunalul Dimbovita in dosarul Orizont 1, iar miine este asteptat la Judecatoria Brasov unde se va judeca un nou termen din dosarul Gloria Buzau.  

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Costel spune:

  E nevinovat! Facatura politica, dom’le! Ce mai!
  A sosit timpul ca Bosco sa plateasca pentru ceea ce a facut ilegal si sa mearga acolo unde ii este locul – dupa fapta si rasplata.
  Ar trebui sa i sa ceara sa isi justifice averea!

 2. Catalin spune:

  Pe cand „dosarul maxi-taxi” ?
  Haideti, leprelor, la parnaie cu toti cei implicati in smenul maxi-taxi, cel putin „tolerat” de administratia locala buzoiana.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!