Publicat la: 14.02.2019. 19:12 / 777 views

DIVORŢ AMIABIL, ÎNTRE GLORIA ŞI MUŞI. DEMISIA REPUTATULUI TEHNICIAN, ANUNŢATĂ AZI

Surpriză, la Gloria Buzău. Dumitru Muşi pleacă de la conducerea tehnică a echipei de handbal, deşi, în vară, semnase un contract valabil doi ani. Motivele invocate de reputatul tehnician sunt unele personale şi nu au fost dezvăluite de conducerea clubului din Crâng. Cu Dumitru Muşi pe bancă, Gloria a avut un parcurs bun în Liga Florilor, clasându-se pe locul 9.

musiDemisie surprinzătoare, azi, în cadrul Gloriei Buzău. Gruparea din Crâng a reziliat, pe cale amiabilă, contractul antrenorului principal al echipei de handbal feminin, Dumitru Muşi. Încheierea colaborării vine, se pare, pe fondul unor probleme personale şi la cererea tehnicianului.

Anularea înţelegerii între cele două părţi este cu atît mai surprinzătoare, cu cât parcursul Gloriei  în Liga Florilor a fost, până acum, unul remarcabil.

Oficialii Gloriei au infirmat posibilitatea unei revolte a jucătoarelor, ca posibil motiv al demisiei lui Dumitru Muşi. Este cunoscut faptul că tehnicianul muscelean este adeptul unei metode mai dure, care nu este pe placul handbalistelor.

Dumitru Muşi lasă Gloria pe un confortabil loc 9, la mare distanţă de locurile retrogradabile. De conducerea tehnică a echipei se va ocupa Romeo Ilie, artizanul promovării în Liga Florilor. Acesta îl va avea în rolul de secund pe Bogdan Radu, şeful secţiei de handbal a Gloriei. Mâine, buzoiencele joacă în deplasare, cu Măgura Cisnădie, echipă aflată pe locul 4, în Liga Florilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!