Publicat la: 12.03.2021. 19:33 / 495 views

DGASPC BUZĂU, PREMIATĂ DIN NOU. 6 DISTINCȚII ÎN CADRUL „GALEI PREMIILOR MAMA”

Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Buzău este premiată din nou. Consiliul Tinerilor Instituționalizați a organizat Evenimentul „GALA Premiilor MAMA”, ajuns la a 4 a ediție, cu scopul de a îi onora pe oamenii care lucrează cu copiii și tinerii instituționalizați din România. Cu această ocazie, instituția buzoiană și specialiștii săi a primit nu mai puțin de 6 distincții.

DGASPC 1Consiliul Tinerilor Instituționalizați format din tineri care au trecut prin sistemul de protecție, iar criteriile pe baza cărora au fost acordate premiile au fost foarte bine calculate.  Evenimentul de premiere a fost organizat la Teatrul Evreiesc de Stat București și a avut ca invitat special pentru acordarea premiilor pe îndrăgita actriță, Maia Morgenstern. În cadrul galei, reprezentați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău au primit 6 premii.

Specialiștii DGASPC au primit premii pentru cel mai bun asistent social, cel mai bun educator, premiul pentru întreaga cariera în promovarea asistenței sociale și premiul pentru promovarea drepturilor copilului.

La finalul anului trecut, directorul DGASPC, Loredana Dorobanțu a primit premiul pentru cel mai bun profesionist din cadrul instituțiilor publice locale în cadrul Galei “Premiile drepturilor copiilor Korczak”. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!