DEPOZIT DE RECICLABILE, DISTRUS DE FLĂCĂRI. MOBILIZARE DE FORȚE, LA IEȘIRE DIN ORAȘUL BUZĂU

DEPOZIT DE RECICLABILE, DISTRUS DE FLĂCĂRI. MOBILIZARE DE FORȚE, LA IEȘIRE DIN ORAȘUL BUZĂU

Un puternic incendiu a izbucnit aseară, la un depozit de materiale reciclabile, situat la ieșirea din orașul Buzău, în zona Frasinu. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările ore în șir, pentru a evita extinderea incendiului la alte depozite din apropiere.

incendiu 1 incendiu 2

Misiunea militarilor ISU s-a desfășurat pe o suprafață de peste 1500 de metri pătrați, în jurul halei în care erau depozitate deșeuri din plastic. La fața locului a fost prezent și prefectul de Buzău, Silviu Iordache:

În sprijinul pompierilor de la ISU Buzău au venit colegi din județul Prahova. De asemenea, a fost solicitată suplimentarea mijloacelor de stingere, iar în zonă au fost aduse mai multe cisterne de la firmele Primăriei Buzău.    

Pe lângă hala distrusă, în urma incendiului au ars și două TIR-uri încărcate tot cu materiale reciclabile. Aseară, nu era cunoscută cauza izbucnirii incendiului.

În această dimineață, pompierii încă erau la fața locului, pentru a stinge toate focarele din depozit. Ancheta deschisă de specialiști va stabili și cauza producerii incendiului, precum și sancțiunile ce se impun pentru operatorul de materiale reciclabile. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și