DEER obține rezultate remarcabile în 2023!

DEER obține rezultate remarcabile în 2023!

Distribuție Energie Electrică Romania – DEER, membră a Grupului Electrica, și-a depășit planul de investiții asumat pentru anul 2023. DEER a realizat și pus în funcțiune investiții în valoare de 777,1 milioane lei, reprezentând 101,7% din valoarea anuală a programului de puneri în funcțiune planificat pentru 2023.

Veniturile DEER au crescut cu aproximativ 1 miliard de lei, respectiv 29,9%, la 4,41 miliarde lei (de la 3,39 miliarde lei în 2022), în principal din efectul generat de creșterea veniturilor recunoscute pe baza stadiului de execuție a lucrărilor de construcții și ca urmare a creșterii tarifelor de distribuție, cât și scăderii volumelor de energie electrică distribuită.  https://m.bvb.ro/FinancialInstruments/SelectedData/NewsItem/EL-Sumar-rezultate-consolidate-pentru-anul-2023/EB56F

DEER este lider național în distribuția de energie electrică, și deservește aproximativ 3,93 milioane de utilizatori, în 18 județe, acoperind  40,7% din suprafața României.

”Ne-am asumat și continuăm să facem investiții de peste 100 milioane de euro anual, reprezentând surse proprii, din tarifele de distribuție, dar și finanțări importante din alte surse, pentru modernizarea rețelelor și transformarea acestora în rețele inteligente. Suntem campioni la accesarea de fonduri europene! Până în momentul de față, am semnat 13 contracte de finanțare, în valoare de 333 milioane de euro, din care 259 milioane de euro valoare nerambursabilă, pe care îi investim în modernizarea și dezvoltarea rețelei, digitalizare si eficientizarea proceselor de business, pentru o oferi utilizatorilor noștri servicii de înaltă calitate”.

Biroul de Presă Distribuție Energie Electrică Romania

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și