Publicat la: 08.03.2019. 19:07 / 647 views

DECIŞI SĂ-ŞI DEPĂŞEASCĂ STATUTUL DE OUTSIDERI. METALUL BUZĂU VA JUCA LA VICTORIE, ÎN DERBY-UL DE MÂINE

Toate premisele duc la concluzia că partida de mâine, dintre Gloria şi Metalul, ar putea fi una cât se poate de specială. Ingredientele pe care mizează Vali Stan sunt determinarea, tipică, de altfel alb-albaştrilor şi dorinţa tinerilor din lot de a arăta că pot juca la nivelul Ligii a III-a.

metalul steaua 3Meciul trezeşte un plus de motivaţie şi în rândul jucătorilor de la Metalul. Lipsa mizei promovării ar putea fi, de asemenea, un atu, pentru alb-albaştri.

Pe lângă bătălia orgoliilor, din partida de mâine, cei de la Metalul vor să infirme declaraţia lui George Timiş, după ce oficialul Gloriei a declarat că Vali Stan & Co vor da o replică palidă Oţelului, în meciul de la Buzău.

Pentru meciul de mâine, sunt incerţi Dan Stan, Andrei Duţu şi Andrei Grăjdan. Partida se va disputa pe Stadionul Gloria, de la ora 15. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!