DE TEAMA COVID ȘI A RESTRICȚIILOR NOI. Cozi tot mai mari, la centrele de vaccinare

DE TEAMA COVID ȘI A RESTRICȚIILOR NOI. Cozi tot mai mari, la centrele de vaccinare

Teama de COVID și restricțiile noi anunțate de autoritățile centrale se reflectă, din ce în ce mai mult, în cozile mari de la centrele de vaccinare. Două dintre spațiile de imunizare din orașul Buzău lucrează la foc continuu, de dimineața, până seara. Ieri, a fost atins un nou record al numărului de vaccinări: peste 900 de buzoieni au mers la centrele amenajate în întreg județul.

Cozi din ce în ce mai mari la centrele de vaccinare din municipiul Buzău. Atât la centrul drive-trough de la ieșire din oraș, spre Ploiești, în parcarea unui supermarket, cât și în fața centrului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, s-a putut observa, astăzi, avalanșa de persoane dornice să se imunizeze.

La centrul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, cozile sunt și aici din ce în ce mai mari. Persoane de toate vârstele așteaptă să se vaccineze, în speranța că vor depăși cu bine această perioadă critică.

La al treilea centru deschis zilnic, în municipiul Buzău, la fostul sediu al LSM din cartierul Broșteni, nu este aglomerație. Astfel că, este de preferat să mergeți și aici, dacă vreți să vă vaccinați cu prima doză de ser anti-COVID.

În urma restricțiilor noi anunțate de președintele Klaus Iohannis, dar și pe fondul situației critice de la nivelul județului nostru, este de așteptat ca la centrele de vaccinare să meargă și mai multe persoane, în următoarea perioadă. În acest context, nu este exclus ca autoritățile din sănătate să decidă suplimentarea centrelor de imunizare, atât din municipiul Buzău, cât și din mediul rural.

De la începutul campaniei, în județul nostru, aproape 175.000 de persoane s-au vaccinat, peste 76.000 dintre acestea fiind deja la a doua doză de ser anti-COVID.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și