DE LA HANDBAL, LA K1. ALTERCAȚIE, ÎNTRE OVIDIU MIHĂILĂ ȘI ALEXANDRU WEBER

DE LA HANDBAL, LA K1. ALTERCAȚIE, ÎNTRE OVIDIU MIHĂILĂ ȘI ALEXANDRU WEBER

Meciul dintre Gloria și Măgura Cisnădie, unul dintre cele mai spectaculoase ale turului de campionat, a fost umbrit de un incident nedorit. Cei doi antrenori au fost la un pas să se încaiere, după ce Alexandru Weber a refuzat să dea mâna cu Ovidiu Mihăilă. Din fericire, tehnicienii au fost despărțiți chiar de jucătoare.

MIHAILA - WEBEREpilog trist, în meciul Gloria – Măgura Cisnădie. Antrenorii Ovidiu Mihăilă și Alexandru Weber au fost la un pas să se încaiere, la finele partidei câștigate de ardelence. Altercația a fost susprinsă în direct, de televiziunea națională, dar, din fericire, cei doi protagoniști ai evenimentului au fost despărțiti la timp, de jucătoare.

Incidentul a fost, în cele din urmă, explicat, după ce s-au mai calmat spiritele. Ovidiu Mihăilă a explicat că a fost deranjat de atitudinea omologului său. Acesta ar fi refuzat să-i întindă mâna, reproșându-i fostului stelist că Gloria a fost constant ajutată de arbitri.

Atitudinea lui Alexandru Weber a fost la fel de belicoasă și la obișnuitele declarații de după meci. Tehnicianul născut la Sebeș a afirmat că arbitrii au pus umărul în mai multe rânduri la performanțele Gloriei. Pe același ton,  Weber l-a jignit fățiș și pe Ovidiu Mihăilă.

Comisia de Disciplină  a Federației Române de Handbal a luat deja măsuri, în urma reprobabilului incident petrecut aseară. Ambii antrenori au fost sancționați cu amenzi. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și