Complicat și nu prea. Gloria are nevoie de o remiză

Complicat și nu prea. Gloria are nevoie de o remiză

Lucrurile s-au complicat, oarecum, pentru Gloria, după înfrângerea de la Reșița, rezultat care, corelat cu victoria celor de la Mioveni, de aseară, oferă o nouă dinamică, în cursa pentru play-off. Cu 31 de puncte, Buzăul poate pierde, teoretic play-off-ul, în ultima etapă a sezonului regular. Chindia și Ceahlăul sunt principalele contracandidate, pentru un loc în primele șase,  trupa din Crâng   având nevoie de o remiză, în ultima partidă, cea de pe teren propriu, cu Pandurii.

Și un eșec o poate duce pe Gloria în play-off daca vor pirde Chindia și Ceahlăul .. Ceahlăul are meci ușor acasă, cu Progresul Spartac. Târgoviștenii se pot încurca, deoarece dispută ultima partidă a sezonului regular în deplasare, la Sibiu, cu liderul Șelimbăr.

Stagiunea actuală a Ligii Secunde bifează încă o curiozitate. Csikszereda, echipa clasată pe a șasea poziție, în spatele Gloriei, este calificată deja în play-off. Cu 31 de puncte, la egalitate cu Buzău,  dar cu un golaveraj mai slab, beneficiază de avantajul meciului direct cu Gloria, partidă disputată pe 1 decembrie în Crâng și încheiată cu scorul de 2-0 pentru ciucani.

Din fericire pentru buzoieni, vor primi în ultimul meci o echipă fără niciun obiectiv. Deși  după pauza de iarnă erau în cărți pentru play-off, Pandurii au reușitsă piardă toate cele trei partide de după reluare. Cu 23 de puncte acumulate, oltenii nu prea mai au nici cum să retrogradeze.

Fiindcă toate jocuri au o miză, fie că vorbim de bătălia pentru ocuparea ultimul loc calificabil în play-off sau de clasarea finală după 19 etape, care va determina cele două grupe de play-out, Federația Română de Fotbal a decis să le programeze în aceeași zi, de la aceeași oră. Astfel, meciurile se vor disputa sâmbătă, de la ora 14.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și