Publicat la: 13.11.2019. 18:50 / 477 views

COMEDIA ERORILOR. GLORIA, SPARRING-PARTNER PENTRU UTA ARAD

Gloria s-a prezentat degeaba, la meciul cu UTA, disputant in aceasta dupa-amiaza. Buzoienii nu au avut nicio ocazie, in schimb, le-au facut cadou gazdelor doua goluri. Gafa lui Balauru si autogolul lui Candrea au “ingropat-o” pe Gloria, echipa care se afla mai aproape de retrogradare, decat de obiectivul initial, clasarea pe unul dintre locurile fruntase.

uta gloria 1  uta gloria 2

Ca niște băieți pedepsiți să facă deplasarea la Arad au arătat fotbaliștii Gloriei, azi, la meciul cu UTA. Cu un unsprezece radical schimbat, față de formula așa-zis ideală, Gloria s-a mulțumit să se închidă în propria jumătate, pe parcursul primei reprize, neoferindu-le gazdelor mari oportunități de gol. În schimb, atacul buzoian a fost sublim, dar a lipsit cu desăvârșire, elevii lui Ilie Stan nereușind să șuteze pe poartă, în primul mitan.

A doua repriză s-a constituit într-un spectacol, pentru spectatorii de pe “Motorul”. Ce-i drept, un spectacol grotesc, oferit de cei unsprezece diletanți echipați în albastru, o adunătură de indivizi care în ciuda faptului că sunt plătiți cu mii de euro nu au reușit nici măcar să mimeze fotbalul.

Gafa lui Balauru, goalkeeper recidivist de altfel, a deschis seria erorilor comise de Gloria. O ieșire hazardată, de care au râs inclusiv comentatorii televiziunii arădene, i-a permis lui Buhacianu să marcheze printr-un lob de la 30 de metri lateral stânga.

Al doilea gol a venit tot sub formă de cadou pentru UTA, după ce Candrea a reluat plasat, imparabil, dar din păcate în propria-i poartă. Scorul de forfait a fost completat de o reușită superbă a lui Ciprian Rus. Atacantul arădean a șutat impecabil cu interiorul, a la Del Piero, în vinclul porții lui Balauru.

Pe final, Gloria a rămas în 10 oameni, după ce Camara a văzut cel de-al doilea galben, după o intrare întârziată, hazardată dar mai ales inutilă.

Cu doar douăzeci de puncte acumulate, Gloria se află chiar în vecinătatea liniei care desparte retrogradatele de supraviețuitoare, în Liga a II-A. Buzoienii sunt la două lugimi de U Cluj, echipă care, de asemenea, își propusese promovarea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!