Publicat la: 22.11.2018. 19:19 / 1.184 views

CENTENARUL PRIN OCHI DE COPIL. LECŢIE SPECIALĂ LA L.P.S. BUZĂU

Pentru a sărbători Centenarul, astăzi, la Liceul cu Program Sportiv, s-a desfăşurat o lecţie specială pentru elevii din clasa a treia. Copiii au fost implicaţi în mai multe activităţi practice, nu înainte de a fi informaţi despre importanţa Marii Uniri de la 1918.

lectie deschisa 1Astăzi, elevii clasei a III-a de la Liceul cu Program Sportiv au venit la şcoală îmbrăcaţi în costume populare. Ei au participat la o lecţie aparte, organizată cu ocazia Centenarului. Copiii au avut în final misiunea de a realiza harta României, formată din piese de puzzle reprezentând regiunile istorice unite în urmă cu 100 de ani. 

Lecţia de istorie predată micilor elevi a fost o ocazie şi pentru a le vorbi copiilor despre patriotism.  

Activitatea de la Liceul cu Program Sportiv s-a încheiat cu un spectacol dedicat Centenarului şi susţinut de mai mulţi elevi de la Școala nr. 11 din Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!