Ce surprize pregătesc organizatorii Buzău International Arts Festival

Ce surprize pregătesc organizatorii Buzău International Arts Festival

Buzău International Arts Festival este un festival al tuturor artelor, unic în regiune prin conceptul său și se va desfășura în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău și în mai multe locații din județ. Astăzi, la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman a avut loc conferința de lansare, iar organizatorii au spus și câteva dintre surprizele pregătite.

Buzău International Arts Festival reunește edițiile cu numărul șase ale Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B și Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și va aduce publicului întâlniri unice cu vedete de talie internațională și numeroase alte evenimente – expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe, masterclass-uri și altele. Conferința de lansare a avut loc astăzi la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman.

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Buzău și Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. Scopul declarat al reprezentanților municipalității este acela de a transforma Buzăul într-un pol al evenimentelor culturale de calitate.

Organizatorii au făcut publice doar o parte dintre surprizele pregătite atât pentru buzoieni, cât și pentru turiștii veniți să se bucure de evenimentele culturale.

Mai multe detalii despre surprizele pregătite în cadrul Buzău International Arts Festival puteți afla vineri, 11 iunie, în cadrul emisiunii C-am Pus Punctul pe I.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și