Publicat la: 11.12.2016. 13:38 / 656 views

CATON MATEEŞESCU, LA VOT ÎMPREUNĂ CU SOŢIA ŞI FIICA. A VOTAT PENTRU UN GUVERN AL LOCURILOR DE MUNCĂ

Ioan Caton Mateeşescu, candidatul PMP pentru Camera Deputaţilor, s-a prezentat astăzi la secţia de vot de la Liceul Agricol, însoţit de soţie şi fiică. Mateeşescu a declarat la ieşirea de la urne că a votat pentru un Parlament care să fie în concordanţă cu aşteptările românilor.

mateesescuAstăzi, la ora 10.00, candidatul PMP pentru Camera Deputaţilor, Ioan Caton Mateeşescu, împreună cu soţia şi fiica s-au prezentat la secţia de votare amenajată la Liceul Agricol. După ce au fost înregistraţi electronic, şi-au luat în primire buletinele de vot şi au intrat pe rând în cabine.

La ieşirea de la urne, Ioan Caton Mateeşescu a declarat că a votat pentru o Românie a locurilor de muncă şi a legislaţiei care să fie în concordanţă cu aşteptările românilor.

Ioan Caton Mateeşescu s-a declarat mulţumit de felul în care a decurs procesul electoral până la ora la care şi-a exerciatat dreptul constituţional la vot. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!