CAPCANĂ PENTRU ȘOFERI. REGULĂ RUTIERĂ ÎNCĂLCATĂ FRECVENT

CAPCANĂ PENTRU ȘOFERI. REGULĂ RUTIERĂ ÎNCĂLCATĂ FRECVENT

În municipiul Buzău există un loc în care polițiștii ar putea lăsa pietoni o mulțime de șoferi în doar câteva ore. Asta din cauza încălcării unor norme strict din neglijență, fără a fi vorba despre rea-voință. Este vorba despre intrarea în parcarea unui hipermarket din zona gării.

trafic penny 4 trafic penny 5

După resistematizarea circulației rutiere în zona gării, șoferii încalcă frecvent o regulă de circulație ce i-ar putea lăsa fără permis. Mai exact, în imediata apropiere a unei treceri de pietoni, ei încalcă linia continuă și intră cu mașinile în parcarea unui hipermarket, fără să sesizeze măcar ce abatere gravă comit. De fapt, intrarea este câțiva metri mai în față, iar șoferii intră pe unde ar trebui să iasă mașinile către rond.

Polițiștii atrag atenția șoferilor că abaterea îi poate face să scoată sume mari de bani din buzunar și li se pot chiar reține permisele de conducere.

În municipiul Buzău mai sunt și alte zone de acest fel, în care șoferii încalcă norme rutiere din neglijență, iar reporterii Campus TV vi le vor aduce la cunoștință în cadrul unor reportaje viitoare. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

(VIDEO) Secundul Ilie devine principal

10.01.22 19:17 Ultima modificare 10.01.22 19:26

Secundul Romeo Ilie va conduce antrenamentele, până la sosirea unui nou tehnician la Gloria Buzău. Președintele Comitetului Director al clubului a fost cel care a…