Publicat la: 05.11.2018. 19:20 / 1.118 views

BUZOIENII, INVITAŢI LA TEATRU. A ÎNCEPUT FESTIVALUL TEATRULUI ROMÂNESC CHIŞINĂU PENTRU BUZĂU

Astăzi, în sala Maximilian din cadrul Casei de Cultură, proaspăt renovată, debutează Festivalul Teatrului Românesc Chişinău pentru Buzău. Cele trei piese care vor fi puse în scenă de bucură de o distribuţie excepţională, iar organizatorii garantează o atmosferă de spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

sala maximilianÎncepând de astăzi şi până pe 7 noiembrie, la Sala Vladimir Maximilian din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor se va desfăşura Festivalul Teatrului Românesc Chişinău pentru Buzău, organizat de Primăria Municipiului Buzău şi Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Chişinău, special pentru iubitorii de teatru.

Cele trei piese, “Steaua fără nume”, ”Balamucul Vesel” şi ”În ochii tăi fermecători”, se bucură de distribuţii excepţionale şi vor aduce la Buzău aproape toţi actorii Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Chişinău, dar şi orchestra.sala spectacole

Cu ocazia Festivalului se va inaugura Sala Vladimir Maximilian, proaspăt renovată după o investiţie a unui om de afaceri care se ocupă cu organizarea de evenimente culturale.

Festivalul Teatrului Românesc Chişinău pentru Buzău este finanţat de Primăria Municipiului Buzău, fiind la prima ediţie şi va deschide sirul evenimentelor de anvergură ce vor avea loc la Sala Maximilian. Intrarea la cele trei spectacole de teatru se face pe baza invitaţiilor pe care primăria le-a distribuit gratuit încă de la 1 noiembrie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!