Buzoienii, așteptați sâmbătă la „BOBAS 2024”. Maeștrii aerului promit un spectacol de neuitat

Buzoienii, așteptați sâmbătă la „BOBAS 2024”. Maeștrii aerului promit un spectacol de neuitat

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc organizează sâmbătă, 15 iunie, pe aerodromul din localitate, un miting aviatic de excepţie. “BOBOC AIR SHOW-BOBAS 2024” este o activitate a aviatorilor români care se pregătesc în unitatea de la Boboc.

În cadrul evenimentului aronautic, vor putea fi admirate numeroase tipuri de aeronave, între care legendarul supersonic american F16, avionul multirol aflat în dotarea Forțelor Aeriene Române.

Aeronavă de tip F16 a Forțelor Aeriene Române

De asemenea, sâmbătă, vor brăzda cerul Buzăului aeronave de tipul F18 Hornet, din dotarea Forțelor Aeriene Finlandeze, și Eurofigher Typhoon, din dotarea Forțelor Aeriene Regale Britanice. Spectacolul va fi completat de elicoptere militare, dar și de avioane de acrobație sau ultrauşoare, motoparapante, aeromodele şi o expoziţie statică de tehnică militară.

În deschidere, se va desfășura prima ediție a BOBOC AIR BASE RUN – eveniment de alergare pentru amatori, organizat pe un traseu de 13 km, în interiorul Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic  „Aurel Vlaicu”. 

Intrarea publicului este liberă. Pentru a se evita aglomerația, accesul în bază se va organiza începând cu ora 08.00.

Un comentariu la: “Buzoienii, așteptați sâmbătă la „BOBAS 2024”. Maeștrii aerului promit un spectacol de neuitat

  1. Frumos afisul. La fel de frumos a fost si cel de anul trecut. Totusi, cred ca ar fi trebuit sa se anunte ca är fi posibil sa vina si F16, F18 si Eurofighter… ca si anul trecut. Daca mergem, ne vom lua apa de acasa…in mod sigur va fi si anul asta sece(siune)TA.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și