BUZĂUL NU MAI ESTE ÎN TOP. A SCĂZUT RATA ȘOMAJULUI

BUZĂUL NU MAI ESTE ÎN TOP. A SCĂZUT RATA ȘOMAJULUI

Clasamentul publicat de Agenţia Naţională a Forţei de Muncă arată că judeţul Buzău nu mai este înregistrat cu cea mai mare rată a şomajului din țară. Ionel Tociu, directorul AJOFM Buzău a explicat cum s-a ajuns în această situație.

tociu oameni 5
Dacă în raporatrea pe luna februarie pentru luna ianuarie în clasamentul publicat de Agenţia Naţională a Forţei de Muncă Buzăul se afla pe locul I în ceea ce privște rata șomajului, acum lucrurile stau cu totul altfel. Cifrele au scăzut considerabil după ce s-au făcut foarte multe angajări.
Noile locuri de muncă au fost generate în plină pandemie, iar domeniile de angajare sunt dintre cele mai diverse, pe primul loc fiind vânzările online.
Vestea bună este că dintre elevii școlilor profesionale sau de arte și meserii, niciunul nu ajunge să îngroașe rândul șomerilor, fiind cooptați de către angajatori încă de pe băncile școlilor. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

‘’Măi române, românaș’’

26.11.21 19:45 Ultima modificare 26.11.21 19:10

‘’Ceata lui Ioniță’’ ne dăruiește un spectacol inedit de Ziua Națională! Diana Ioniță a pregătit alături de elevii ei o surpriză pentru a ne aduce…