BĂTURĂM CRAIOVA! EPILOG FERICIT, LA TURNEUL DIN ARDEAL

BĂTURĂM CRAIOVA! EPILOG FERICIT, LA TURNEUL DIN ARDEAL

1 mai cu bucurie, pentru fetele de la Gloria. Elevele lui Ovidiu Mihăilă au sărbătorit Ziua Muncii cu o victorie, într-un meci de șase puncte, cu Craiova. Roș-Albastrele, obligate să câștige, au răzbunat partidele mai slabe cu CSM și Cisnădie.

victorie handbalisteMeci extrem de important pentru Gloria, în economia calificării pentru Europa. Chiar de 1 Mai, buzoiencele au reușit să treacă de CSM Craiova, fosta câștigătoare a cupei EHF. Oltencele au confirmat, încă o dată, că traversează un sezon catastrofal, nereușind să se ridice la nivelul competitoarei. La polul opus, Gloria a tras tare, fiind obligată să câștige, din cauza diferenței minime față de urmăritoarea Cisnădie.

După un început de partidă relativ echilibrat, Gloria a reușit să se desprindă pe finalul primei părți, intrând la pauză în avantaj, 9 la 6.

Actul secund a stat sub semnul dominării roș-albastre. Buzoiencele au reușit să speculeze greșelile adversarelor, impunându-se  fără să forțeze. Scorul final, 23 la 19, nu reflecta realitatea din teren, oltencele înscriind de 4 ori consecutiv în ultimele minute ale meciului, pe fondul relaxării elevelor lui Mihăilă.

Grație victoriei de pe 1 Mai, Gloria se menține pe locul patru, la un punct distanță de Măgura Cisnădie. Etapa viitoare, Iuganu & co vor întâlni pe CS Mioveni. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și