Autoritățile, în alertă! Un bărbat din Berca, dispărut fără urmă de 3 zile

Autoritățile, în alertă! Un bărbat din Berca, dispărut fără urmă de 3 zile

Autoritățile sunt în alertă după dispariția unui bărbat din județul Buzău! În data de 13 mai, polițiștii au fost sesizați în legătură cu dispariția de la domiciliu a lui Florin Marangoci, un bărbat în vârstă de 61 de ani.

UPDATE: Bărbatul dat dispărut de familie în data de 13 mai a fost găsit mort! Trupul neînsuflețit al lui Florin Marangoci a fost descoperit duminică după-amiază, pe albia râului Buzău, în aval de podul de la intrarea în comuna Berca.

„La data de 19 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că pe râul Buzău a fost observat un cadavru. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un localnic, de 60 de ani. (…) În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua inclusiv expertiza medico-legala, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, se arată ăîntr-un o informare de presă a IPJ Buzău.

STIREA INIȚIALĂ:

Potrivit informațiilor oferite de familie, semnalmentele bărbatului dispărut sunt: înălțime – 180 cm, greutate -100 kg, păr grizonant, ochi căprui. Din păcate, nu se cunosc informații despre vestimentația acestuia din momentul dispariției.

Alina, fiica lui Florin Marangoci, a postat pe rețelele sociale un anunț prin care cere sprijinul cetățenilor pentru găsirea tatălui ei. „Florin Marangoci, Tatăl meu, vecin din comuna Berca, județ Buzău, dispărut luni 13/05 la orele dimineții in timp ce se plimba pe jos prin Berca, daca cineva are orice informație vă rog sa mi scrieți, vă mulțumesc din suflet”

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea lui Florin Marangoci este rugată să apeleze Serviciul Unic 112, ori să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și