Publicat la: 20.04.2018. 18:15 / 1.673 views

„AM PRIVIT MISTERE”. EXPOZIŢIE – CONCEPT SEMNATĂ DE ARTISTUL CONSTANTIN APOSTOL

Galeriile de Artă „Ion Andreescu” au găzduit ieri vernisajul unei expoziţii – concept, prima „personală” a artistului plastic Constantin Apostol în capitala judeţului în care s-a născut. Doctor în Arte vizuale, artistul a obturat ferestrele largi ale Galeriei şi a separat zona expoziţională pentru a creea intimitatea necesară întâlnirii cu operele sale.        

artist 2Expoziţia-concept „Am privit mistere”, prima „personală” a artistului Constantin Apostol în Buzău, a fost vernisată ieri la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”, într-un spaţiu modificat conform dorinţei artistului.

Doctor în Arte vizuale şi extrem de atent la cel mai mic detaliu, Constantin Apostol a ţinut să creeze intimitatea necesară întâlnirii publicului cu operele sale.

Dintre sutele de opere semnate Constantin Apostol, acesta a expus la Buzău doar câteva, dar publicul a putut vedea pe un ecran alte 600 de lucrări ale artistului.

Deşi este născut la Mânzăleşti, conferenţiarul universitar, doctor în Arte vizuale, Constantin Apostol – Lotsopa este la prima sa expoziţie personală în Buzău.

În facultate, studentul Constantin Apostol a învăţat de toate. Pictură, sculptură, tapiserie şi ceramică, noţiuni care se reflectă acum în opera sa.

Constantin Apostol crede că un artist este cu adevărat înmplinit atunci când lucrările sale emoţionează orice privitor, indiferent de mediul din care acesta provine.

Expoziţia – concept „Am privit mistere” poate fi vizitată timp de o lună. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!