Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații. Barna, Tomac și Alexandru, alături de Bădulescu și Drăgulin

Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații. Barna, Tomac și Alexandru, alături de Bădulescu și Drăgulin

Alianța Dreapta Unită și-a lansat, astăzi, candidații pentru alegerile locale, la evenimentul organizat în Parcul Crâng fiind invitați lideri de la centru, de la cele trei formațiuni din alianță.

La conferința de presă, susținută cu prilejul lansării candidaților pentru primării și Consiliul Județean, au fost prezenți fostul vicepremier Dan Barna, vicepreședinte al USR și primul pe lista de candidați la europarlamentare, președintele PMP, parlamentarul european Eugen Tomac, și deputatul Violeta Alexandru, de la Forța Dreptei, fost ministru al Muncii.

Pentru funcția de primar al municipiului Buzăului, Alianța Dreapta Unită îl propune pe Florin Drăgulin, economist de profesie, expert în fonduri europene, lider al filialei municipale USR Buzău. La începutul discursului său, Florin Dragulin a ales să mărturisească despre momentul în care, tânăr fiind, a fost la un pas de moarte, precizând că supraviețuirea l-a transformat într-un mai puternic.

Născut în Buzău, Florin Drăgulin a intrat în politică de câțiva ani, alegând să se alăture formațiunii  Uniunea Salvați România. În perioada în care a fost prefect Silviu Iordache, președinte al organizației județene USR Buzău, Drăgulin a fost șef de cabinet la Casa Albă.

În lupta pentru obținerea celui mai important post din Palatul Comunal, Florin Drăgulin beneficiază și de sprijinul lui Constantin Ionescu, fost viceprimar, cel care deschide lista de candidați pentru Consiliul Local Municipal.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Alianța Dreapta Unită mizează pe avocatul Dorin Bădulescu, președinte al PMP Buzău.

Oapseții de la Centru au venit cu mesaje mobilizatoare pentru candidații de la Buzău.

Alegerile locale în România vor avea loc pe 9 iunie 2024, concomitent cu cele pentru Parlamentul European.

Un comentariu la: “Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații. Barna, Tomac și Alexandru, alături de Bădulescu și Drăgulin

  1. Iar acest traseist Ionescu! Om bun la toate! Sluga lui Boscodeala,etc, etc! Un libidinos !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și