Publicat la: 27.09.2020. 11:59 / 99 views

ADRIAN ZOICAN, VOT MATINAL. MEDICUL A AȘTEPTAT CÂTEVA MINUTE

Medicul Adrian Zoican, candidatul PNL pentru fucția de primar, a fost matinal la vot. Doctorul a așteptat câteva minute până să intre în secția de votare, având în vedere că, la acea oră, erau mai mulți alegători.  

zoican 2 zoican 1

Medicul Adrian Zoican a mers la una dintre secțiile de vot amenajate la Școala nr. 12. A sosit în jurul orei 7:30, când se înregistra deja un număr crescut de alegători, astfel că a fost nevoit să aștepte câteva minute.

În momentul în care a intrat în secție, doctorul Zoican a fost asaltat cu felicitări pentru activitatea sa de la UPU. 

Medicul Zoican a stat mai bine de un minut în cabina de vot și a ieșit la fel de binedispus cum a sosit la secție. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!