Adrian Petre, reales la șefia AJF Buzău. Petre va conduce fotbalul buzoian încă 4 ani

Adrian Petre, reales la șefia AJF Buzău. Petre va conduce fotbalul buzoian încă 4 ani

Adrian Petre își prelungește mandatul de președinte al AJF Buzău pentru încă 4 ani, după ce a fost votat cu unanimitate de voturi, joi după-amiază, în cadrul Adunării Generale a AJF Buzău.

Joi după-amiază, în sala de festivități a unui restaurant din municipiul Buzău, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Buzău. În cadrul ședinței festive, Adrian Petre a fost reales, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Buzău. Petre a fost unicul candidat înscris în competiția pentru șefia AJF Buzău.

La eveniment au participat și reprezentanții Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, Mihai Stoichiță și Miodrag Belodedici. Adrian Petre a profitat de prezența la Buzău a celor din conducerea FRF, pentru a le solicita ca pe stadionul Gloria să dispute cât mai multe meciuri ale naționalelor de juniori ale României.  

În cadrul sedinței festive de joi, înainte de momentul votului, conducerea AJF Buzău a decernat mai multe premii pentru cei mai buni jucători, antrenori, manageri, arbitri și observatori din Buzău, pentru activitatea sportivă derulată în anul 2022. Au fost evidențiate și cluburile de fotbal cu rezultate bune în ultimul an, iar FC Gloria Buzău a fost prima echipă premiată. Echipa din Crâng a fost reprezentată la eveniment de Antonel Mocanu, vicepreședintele clubului FC Gloria Buzău. 

Fost jucător al Gloriei Buzău între 1986 și 1988, Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice  a FRF, spune că, de fiecare dată, revine cu plăcere la Buzău.

Buzoianul Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal, le-a cerut tuturor șefilor de cluburi din județ să suâină în continuare Cupa Satelor, un priect prin care pot fi derscoperite noi talente.

Alături de Adrian Petre, pentru următorii 4 ani, în Comitetul Executiv al AJF Buzău vor face parte Rândunel Dragomir – reprezentantul echipelor din Liga a 4-a, Marian Dorobanțu  – reprezentantul echipelor din Liga a 5-a, Cezar Ionescu  – reprezentantul echipelor de juniori, Laurențiu Ionașcu – reprezentantul Comisiei de Arbitri Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și